Idén att göra ett urval från tidigare föreställningar och kalla det

                ”Det bästa vi någonsin gjort”
kläcktes vid ett medlemsmöte, utomhus, en solig sommardag i vacker Bohusmiljö.  ”Nej, så kaxiga kan vi väl inte vara” tyckte någon av medlemmarna.  ”Det kan vi visst” replikerade en annan.  ”Vi säger ju inte ens att det är bra, bara att det är det bästa vi gjort.”

Därmed var saken avgjord. Lättsamma vårföreställningar med gamla godbitar, kryddade med ett och annat nytt material var vad vi skulle skapa. Och nu är den på plats. En vaudeville, en kabaré, en varieté, en revy - ja kalla det "vad du vill".

Föreställningarna blev välbesökta både i Futura och i Grebbestads Folkhögskola och bevisen på uppskattning har varit talrika.  De uppmärksammades också i lokalpressen både före och efter premiären.  Här följer några citat från Marita Adamssons recension i Strömstads Tidning den  14 maj:

 

"Det sprakar rejält om Tanums scensällskap.  Tillförsikt och energi, rakt igenom från inledningens Det här är det bästa vi någonsin gjort till finalens Med en gnutta flax - ses vi igen.".  Vidare:  Man blir glad av den här sortens ord, skådespel och musik.

MEDVERKANDE:

Musikalisk ledare och ackompanjatör:
Göran de Frumerie

Ljudteknik:
Knut Giertz

Textbearbetningar:
Reine Olson

Rekvisitörer:
Neta Almeida
Bibbi Vineberg

Konferencier:
Karl-Erik Olsson

Ensemble:
Birgitta Andersson
Neta Almeida
Eva Bergqvist
Ingalill Carlsson
Nils-Erik ”Nigge” Carlsson
Anna-Lisa de Frumerie
Inger Olsson
Karl-Erik Olsson
Reine Olson
Roger Olsson

Stefan Sjödin
Lotta Toreld
Bibbi Vineberg